Sta jij ook achter lokaal en duurzaam ondernemerschap?

Wij zoeken samenwerkingspartners die duurzaamheid een warm hart toedragen. Actieve betrokkenheid bij het onderwerp gebeurt bij jou als vanzelf.
Onze ambassadeurs

De Rooy transport

TSN Groen

PMO Houten

Opgewekt Houten

We hebben elkaar nodig

Actief betrokken

We zijn op zoek naar lokale partijen die actief betrokken (willen) zijn bij het thema duurzaamheid. Zo kunnen we collectief deelnemen aan projecten en gezamenlijk een duurzaam netwerk creƫren.

Online koppelen

Als ambassadeur plaats je ons logo op jouw website, met daarbij een link naar onze website en vertel je waarom je ambassadeur van !MPACT Houten bent geworden. Wat is jouw visie op duurzaamheid en wat is eventueel jouw duurzame aanbod?

Futureproof

We verwachten van ambassadeurs dat zij hun duurzame aanbod of wellicht juist hun duurzame oplossing of uitdaging op ons platform Futureproof plaatsen. Daar verzamelen wij een database van duurzaam aanbod en oplossingen, zodat ook andere bedrijven daar hun oplossing kunnen vinden.
"Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen."

Ja, ik word ambassadeur!

heart-pulseearthlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram