Sta jij ook achter lokaal en duurzaam ondernemerschap?

Wij zoeken samenwerkingspartners die duurzaamheid een warm hart toedragen. Actieve betrokkenheid bij het onderwerp gebeurt bij jou als vanzelf.

We hebben elkaar nodig

Actief betrokken

We zijn op zoek naar lokale partijen die actief betrokken (willen) zijn bij het thema duurzaamheid. Zo kunnen we collectief deelnemen aan projecten en gezamenlijk een duurzaam netwerk creƫren.

Online koppelen

Als ambassadeur plaats je ons logo op jouw website, met daarbij een link naar onze website en/of plaats je een (nieuws)bericht over het feit dat je ambassadeur van !MPACT Houten bent geworden en eventueel waarom. Wat is jouw visie op duurzaamheid en wat is eventueel jouw duurzame aanbod?

Futureproof

We bieden onze ambassadeurs de mogelijkheid om hun duurzame aanbod of wellicht juist hun duurzame oplossing of uitdaging op ons platform Futureproof te plaatsen. Daar verzamelen wij een database van duurzaam aanbod en oplossingen, zodat ook andere bedrijven daar hun oplossing kunnen vinden.
"Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen."

Ja, ik word ambassadeur!

Onze ambassadeurs

De Rooy transport

TSN Groen

PMO Houten

Opgewekt Houten

Ondernemend Houten

IKH

OKK Houten

Theater Aan de Slinger

Groen Zonnig

Sylvia Groen

Pure & Easy

Wouterse Installatie & onderhoud

IP Concepts

Pure & Easy Bakery

Blox 21

Romijn Makelaardij

Vacature

Vacature

Vacature

Vacature

heart-pulseearthlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram