15 juli 2021

Trajectum Engineering: installatie- en duurzaamheidsadvies voor de bouw

Onze diensten variëren van werkvoorbereiding, installatie-ontwerp, het maken van berekeningen en de realisatie van 3D-werktekeningen.
Met onze kennis, ervaring en hands-on mentaliteit ontzorgen wij. Of dat nu bij ons op kantoor is of bij jou op locatie. Wij zorgen ervoor dat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. 

DUURZAAMHEIDSADVIES
Duurzaam bouwen is tegenwoordig de norm, maar ons team doet al jaren niet anders. Die ervaring komt goed van pas, want hoewel de ambitie van duurzaam bouwen mooi is, brengt het ook een hoop complicaties met zich mee.

EFFICIËNTIE
Doordat wij het gehele traject van werkvoorbereiding en ontwerp tot aan de realisatie van 3D-werktekeningen uit handen kunnen nemen, zorgen we voor efficiëntie in tijd en kosten. Wanneer wij deels betrokken zijn, nemen wij met onze proactieve houding de rol van kartrekker aan.

Door in een vroeg stadium betrokken te zijn, kunnen we vaststellen of je project voldoet aan alle regelgeving. Vervolgens zetten we onze kennis in om de duurzaamheidsambities ook waar te kunnen maken, met passende en betaalbare ontwerpen die rekening houden met alle bouwkundige en installatietechnische facetten. Wanneer een ambitie niet haalbaar zou zijn, zoeken wij proactief naar een oplossing.

Werk je bijvoorbeeld als makelaar, werk je bij een woningbouwcoöperatie, ben je architect of installateur? Wij geven installatie- en duurzaamheidsadvies voor zowel nieuwbouw als verbouw van utiliteits- en woningbouwprojecten. Wij helpen je bijvoorbeeld graag met advies voor onder andere gasloos (ver)bouwen, BREEAM en energieneutraal bouwen. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden, hiervoor kan ons team je voorzien in de benodigde berekeningen, informatie en ontwerpen

Dus, advies op het gebied van duurzaamheid nodig? Neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram