[vc_row type="in_container" full_screen_row_position="middle" scene_position="center" text_color="dark" text_align="left" overlay_strength="0.3"][vc_column column_padding="no-extra-padding" column_padding_position="all" background_color_opacity="1" background_hover_color_opacity="1" column_shadow="none" width="1/1" tablet_text_alignment="default" phone_text_alignment="default" column_border_width="none" column_border_style="solid"][image_with_animation image_url="1455" alignment="center" animation="None" box_shadow="none" max_width="100%"][/vc_column][/vc_row][vc_row type="in_container" full_screen_row_position="middle" scene_position="center" text_color="dark" text_align="left" overlay_strength="0.3"][vc_column column_padding="no-extra-padding" column_padding_position="all" background_color_opacity="1" background_hover_color_opacity="1" column_shadow="none" width="1/1" tablet_text_alignment="default" phone_text_alignment="default" column_border_width="none" column_border_style="solid"]

Platform !MPACT Houten gelanceerd

Tijdens een druk bezochte Houtense Ondernemersdag op 2 oktober hebben de wethouder duurzaamheid Hilde de Groot, Michel Schuurman van MVO Nederland en Migchel Dirksen van Rabobank Rijn en Heuvelrug het platform !MPACT Houten gelanceerd. Het platform is mogelijk gemaakt door de gezamenlijke bijdrage vanuit de gemeente Houten en Rabobank Rijn en Heuvelrug en is onderdeel van het platform Futureproof van MVO Nederland.

De community van MVO Nederland is het matchmaking platform voor ondernemers, medewerkers en geïnteresseerden om hun duurzame ondernemersvragen op te lossen. Hier vinden ondernemers uitdagingen, oplossingen, kennis, evenementen en een gemotiveerd netwerk van ondernemers. En nu is er dus binnen dit nationale platform van MVO Nederland een eigen platform voor Houten, genaamd !MPACT Houten.

Houtense ondernemers kunnen lid worden van dit platform en hun vraag en aanbod daar kwijt. Dat kunnen vraagstukken zijn op het gebied van duurzaamheid, arbeidsmarktproblematiek maar ook op maatschappelijk en sociaal gebied. En het mooie is dat Houtense ondernemers ook gebruik kunnen maken van het landelijke platform van MVO Nederland.

Keynote spreker Martijn Aslander, stand up filosoof, gaf in zijn wervelende standup aan dat community’s de toekomst hebben. Kennis delen waardoor ondernemers beter zijn voorbereid op innovatieve ontwikkelingen. Samen maken we meer !MPACT dan ieder voor zich. Verschillende platforms uit de gemeente Houten kunnen geïntegreerd worden in !MPACT Houten waardoor meer slagkracht kan worden bereikt.

De prijs van de FUTUREproof ondernemer ging naar “ Van Grijs naar Groen”. Een samenwerkingsverband tussen Bouwbedrijf van Rijn BV en Rijnhuis Installatie techniek BV. In hun centrum voor duurzame energie worden concrete duurzame oplossingen en service geboden. Arval ging met de tweede prijs naar huis en MKB Schoon! met een mooie derde prijs. Tevens was er aandacht voor de retailer van het jaar; The Readshop Houten. Altijd boeken blijven lezen om up to date te blijven, aldus Martijn Aslander. En die boeken kopen we dan natuurlijk bij The Readshop in Houten.

Wilt u meer informatie over het platform !MPACT dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van Ondernemend Houten (secretariaat@ondernemendhouten.nl). Ondernemers die lid zijn van een vereniging worden binnenkort geïnformeerd over het lidmaatschap van het platform en de mogelijkheden.

[/vc_column][/vc_row]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram