17 augustus 2020

Klankbordgroep 24 augustus

In verband met het verloop van de zomervakantie, hebben wij besloten om de klankbordgroep te verplaatsen naar maandag 24 augustus 10:00.
Tevens hebben wij besloten om het beleid van Gemeente Houten te volgen en de klankbordgroep online te laten plaatsvinden in verband met de COVID-19 maatregelen.

Mocht u de kickstart sessie gemist hebben, maar alsnog willen aansluiten bij ons collectieve project Zon op grote daken, dat is mogelijk! Voorafgaand aan de klankbordgroep hebben we een bijpraatsessie georganiseerd die slechts 30 minuten duurt. Hier brengen we iedereen op de hoogte van eerder besproken onderwerpen, zodat u makkelijk instroomt in het project.

Dus bent of kent u een bedrijf in Houten dat geïnteresseerd is in het (collectief) aangaan van een duurzaamheidsproject met zijn/haar eigen zonnedak, neem dan gerust contact met ons op. Dan sturen wij u de juiste link toe om deel te nemen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram