2 juli 2020

Kickstart sessie verloop

Wat een mooie opkomst vandaag bij onze Kickstart sessie voor ons project Zon op bedrijfsdaken. Vanwege de Corona maatregelen was een deel live in de zaal aanwezig en een deel via zoom.

Wij hebben als Stichting !MPACT Houten uitgelegd wat het project precies inhoudt en wat het verloop van dit jaar is. Doelstelling is om het komende halfjaar 8 grote zonnedaken voor realisatie voor te bereiden in samenwerking met Coöperatie Opgewekt Houten, zodat Houtenaren en bedrijven kunnen samenwerken in deze vorm van verduurzaming. Totaal worden 4.000 tot 5.000 zonnepanelen geplaatst die voldoende stroom opwekken vergelijkbaar met het verbruik van 300 tot 400 huishoudens.

Migchel Dirksen van de Rabobank heeft uitleg gegeven over de diverse financiële mogelijkheden.
Maarten Klein Geltink van Hedgehog heeft uitgelegd dat opslag van zonne-energie mogelijk is (vanaf 2021 via SDE++ zelfs mogelijk gesubsidieerd) en wat de mogelijkheden zijn met deze opgeslagen energie.

Heb je zelf een zakelijk zonnedak in de gemeente Houten, neem dan contact op met ons via info@impacthouten.nl.
Wilko Kistemaker is persoonlijke afspraken aan het plannen op 6, 9 en 13 juli. En op donderdag 16 juli is er een klankbordgroep voor alle geïnteresseerde dakeigenaren.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram