12 oktober 2023

HOOGENDOORN HAALT TEMPEX OP

De week van 8 tot en met 14 oktober staat in het teken van duurzaamheid. In het kader van dit thema organiseert onze ambassadeur Hoogendoorn Projectbeplanting een actie om Tempex in te zamelen.

Tempex, ook wel bekend als grote blokken piepschuim, wordt normaal gesproken gebruikt als isolatie- of opvulmateriaal. Het materiaal is niet biologisch afbreekbaar en dat maakt het een waardevol recyclebaar product. Goede afvalscheiding van dit materiaal is belangrijk voor het milieu en jij kan daarbij helpen. Veel bedrijven weten niet hoe en waar ze tempex kunnen inleveren en recyclen. Bedrijven betalen vaak geld om dit product af te laten voeren of het belandt bij het restafval. Dit is natuurlijk zonde en vooral niet duurzaam.

HOOGENDOORN PROJECTBEPLANTING HAALT JOUW TEMPEX GRATIS OP

Heb jij of ken je een bedrijf in Houten dat overtollig tempex heeft? Dan halen zij dit graag in de week van 8 t/m 14 oktober op. Hoogendoorn rijdt gedurende de week heel Houten rond en komen langs om de tempex op te halen. Waar zij de tempex voor gebruiken? Voor het opvullen van hun plantenbakken. Het is belangrijk dat het gaat om massieve blokken of grote platen, vergelijkbaar met het tempex op de afbeeldingen hieronder. Niet alles is namelijk geschikt voor hergebruik. Mogen zij tempex ophalen? Neem dan contact met hen op, of laat een reactie achter onder dit bericht.

En geef tempex een tweede leven!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram