12 september 2022

Energiemarkt Houten

Van vrijdag 28 oktober tot zondag 6 november vindt het Energiefestival Houten plaats. Het Energiefestival wordt georganiseerd door lokale, samenwerkende (vrijwilligers)organisaties die zich inzetten voor een energiezuinig Houten, waaronder EnergieRijk Houten en !mpact Houten. Het Energiefestival Houten omvat allerhande activiteiten die inwoners en bedrijven informeren, inspireren en enthousiasmeren over energie(besparing): een onderwerp dat voor iedereen steeds relevanter wordt. De activiteiten vinden plaats op diverse locaties verspreid over de verschillende dorpen.

Nu vinden wij het vanuit !mpact Houten en Energierijk Houten ook belangrijk om bedrijven in de gemeente Houten op de kaart zetten die een bijdrage kunnen leveren aan energiebesparing. Daarom willen we de mogelijkheid bieden aan Houtense ondernemers om hun producten en diensten te tonen aan inwoners van de gemeente Houten door middel van een energiemarkt. Op deze markt kunnen inwoners van de gemeente Houten langskomen om inspiratie en advies op te doen voor het verduurzamen van hun huis, of voor andere energiebesparende acties. 

De energiemarkt wordt georganiseerd op donderdag 3 november van 19:30 tot 21:00 uur in Houten. Middels deze mail willen we uw organisatie ook uitnodigen om deel te nemen aan de Energiemarkt. Op deze markt kunt u met inwoners in gesprek gaan hoe uw diensten of producten kunnen helpen bij het besparen van energie. Op deze manier kunnen bedrijven of stichtingen zichzelf op de kaart zetten en hopen we inwoners van de gemeente Houten te enthousiasmeren om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het besparen van energie. Deelname aan de Energiemarkt is geheel gratis.

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden omtrent de deelname aan de Energiemarkt:

  • Uw bedrijf is gevestigd in Houten
  • Uw bedrijf draagt actief met diensten of producten bij aan een verduurzaming (denk aan isolatie, warmtepompen, zonnepanelen, HR++ glas, ventiliatie, zonwering, lage temperaturen warmte-afgiftesystemen, eenvoudige bespaarmaatregelen (ledlampen, tochtstripts), opslag van energie, advisering op het gebied van energie)
  • U kunt een persoon leveren die op de markt meer kan vertellen over uw diensten of producten


Naast het vertellen over/tonen van uw producten en diensten met behulp van een kraampje op de Energiemarkt, is er ook de mogelijkheid om een workshop te organiseren tijdens de Energiemarkt, waar inwoners aan kunnen deelnemen.

Bent u enthousiast en wilt u zich aanmelden voor de Energiemarkt en/of het organiseren van een workshop? Doe dit dan voor vrijdag 30 september via dit formulier.

Voor meer informatie over het Energiefestival Houten, verwijzen we u naar: www.duurzaamhouten.nl/energiefestival

Indien u aanuvllende vragen heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Hartelijke groet,

!mpact Houten en EnergieRijk Houten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram