14 oktober 2021

Duurzame energie voor iedereen

Op woensdag 13 oktober valt het exemplaar Duurzame Energie (pdf, 2.16 MB) bij jou op de deurmat. Het is een bijlage bij het Houtens Nieuws. Vier pagina’s met informatie en inspiratie over energie besparen en opwekken in de buurt.

Inwoners vertellen over welke energiemaatregelen zij thuis hebben genomen. Het biedt je inspiratie en informatie. We krijgen er namelijk allemaal mee te maken: langzaamaan van het gas af en overstappen naar duurzamere vormen van energieverbruik. Dat is niet eenvoudig en is voor iedereen anders. Maar waar begin je dan?

Meer informatie

Neem contact op met een van de (vrijwilligers)organisaties. Ze hebben al veel voor je uitgezocht en kennen de plaatselijke situatie. Ze helpen graag om (volgende) stappen te zetten in het verduurzamen van je woning. Vragen staat altijd vrij! Op pagina 4 van deze uitgave staan de (vrijwillgers) organisaties in een overzicht bij elkaar.

De samenwerkende (vrijwilligers)organisaties hebben Duurzame Energie samengesteld. Zij zetten zich in voor duurzame energie in de Houtense samenleving.

Download hier (pdf, 2.16 MB) de uitgave Duurzame Energie.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram